one less fabric in the cupboard

..since it’s already turned into this .

first of all, let me just write it here to remind myself in the future to NEVER BUY THIS KIND OF FABRIC anymore!

it’s chiffon viscose, btw, dan rasanya udh kyak mo ngiris2 bihun pas mo ngopi pola ke kainnya & guntingnya (dan jaitnya, apalagi!)…kenapa ngiris bihun? karna sama ngegemesin & sulitnya. sudahlah.

so it’s another jumpsuit/salopette/terusan celana pendek/whatever-you-call-it-deh.

i fell in love with the pattern of the fabric, dan yah, cinta memang buta. should’ve known what i was going into, jait bahan menyebalkan kyak gitu. dan berhubung dia chiffon, jadi gue harus pakein kain furing kan….nahhhh, kain furingnya sama nyebelinnya aja dgn kain luarannya, duh, kurang sempurna kyak gimana lagi coba??

well, enough ranting, yg penting skarang udh jadi, dan SURPRISE! ternyata bagus juga keliatannya (dari luar, at least. dalemnya sih, ehm, yah, gitu deh.)

pola celana dapet dari sisa2 pola di toko tempat gue kerja (edisi taun lalu yg udh ga bakal dijual lagi, jadi kita boleh ambilin, gratis, hihi!), trus gue sambung sama bagian atas yg 100% gue karang sndiri..jadi deh terusan celana pendek.

for better & bigger pics, as always, click here.

Advertisements

2 thoughts on “one less fabric in the cupboard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s