L & P

hehe…
masih keranjingan sama scrapblog..
masih nyoba2, dan lagi2 kepentok sama keterbatasan foto.
it took me around 1 week to finish it *hosh hosh*.

but nonetheless, i love it, and it’s dedicated to my one and only sister.
hope you’ll enjoy it as much as i did making it, mbak!

for bigger & better viewing, please click here.

Advertisements

16 thoughts on “L & P

  1. hita said: Are u the Penguin?

    iya, sperti bisa dilihat di userpic MP-ku ini, xixixixi!anyway, klo gue sih emg mesti diakalin tuh buat post scrapblog di MP. jadi pertama kyak mo post blog, trus tulis dulu apa yg lo mo tulis, ntar begitu mo pasang link scrapblog-nya, klik “edit HTML” dulu..nah, abis keluar kode2 HTML-nya, baru deh lo paste tuh link scrapblog lo.gut lak! 🙂

  2. kleinebeer said: Hwaaaa… Thank youuuu… Kangeeeeeeeeeeeeeeeennn…

    huhuhu, memang dibuat karna kangen juga..yah, buat mengobati dikit (apa malah nambah parah ya? :D), lumayan lah, hehehehe!

  3. saxsilverain said: manis?? hihihi…*checking to see if my sister “bergidik” dengernya, hihi!* 😀

    manis, bener. meski bertanduk gitu kalian berdua…hihi…cute little devils 😀

  4. saxsilverain said: iya, sperti bisa dilihat di userpic MP-ku ini, xixixixi!anyway, klo gue sih emg mesti diakalin tuh buat post scrapblog di MP. jadi pertama kyak mo post blog, trus tulis dulu apa yg lo mo tulis, ntar begitu mo pasang link scrapblog-nya, klik “edit HTML” dulu..nah, abis keluar kode2 HTML-nya, baru deh lo paste tuh link scrapblog lo.gut lak! 🙂

    OMG…I used to be called Penguin too…coz they said I walk like Penguin…and dr hasil kuis tickle…I was a Penguin…hahaha….Sama lagi…?Anyway…thx for the info…I’ll try it later… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s