majalahnya mbak? baru nih smuanya..seribu perak aja satunya :D

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Seventeen Magazine at a 67% discount!

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Vogue Magazine at a 63% discount!

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Rolling Stone Magazine at an 86% discount!

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Cosmopolitan Magazine at a 63% discount!

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Fortune Magazine at a 76% discount!

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to People Magazine at a 37% discount!

LOL, gara2 Chya, gue jadi doyan (loh, in mah bukan salah syapa2 kali..bilang aja narsis! )

had lots of fun making them, my fave is the Rolling Stones one! hahahahahaha!!! kapan lagi ada pemain tabla mejeng di cover majalah Rolling Stones???

yg Cosmo juga pas, Beauty Tips That Save You Bucks bergambar saya sedang turun becak..gimana ga save you bucks tuh coba (and why is it a beauty tip? karna klo naik becak, mengurangi polusi udara, jadi sehat deh buat kulit ).

Advertisements

7 thoughts on “majalahnya mbak? baru nih smuanya..seribu perak aja satunya :D

  1. saxsilverain said: yg Cosmo juga pas, Beauty Tips That Save You Bucks bergambar saya sedang turun becak..gimana ga save you bucks tuh coba (and why is it a beauty tip? karna klo naik becak, mengurangi polusi udara, jadi sehat deh buat kulit ).

    Punce, kalo di Jakarta naik becak, hemat memang hemat, tapi yg ada kulit tercemar polusi akhirnya malah kusam dan ditambah sesak napas akibat asap kendaraan bermotor huehehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s